معرفی آزمایشگاه پاتوبیولوژی باران

تاریخچه آزمایشگاه پاتوبیولوژی باران

ازمایشگاه باران در سال 96 با مسولیت فنی خانم دکتر حسینی متخصص پاتولوژی با هدف ارایه خدمات متفاوت و برتر آزمایشگاهی در خیابان احمدآباد (عارف) تاسیس شد.

این آزمایشگاه با فراهم آوردن تجهیزات به روز اروپا و آمریکا و بکارگیری کارشناسان نخبه آزمایشگاهی سعی کرده است با بالابردن سطح کیفی نتایج و انجام استاندارد سازی های لازم خدماتی در سطح بین المللی و با سرعت و دقت جهانی ارائه دهد.

تجهیزات موجود در آزمایشگاه باران مانند ایمولایت، الگریا، وایداس و… امکان انجام آزمایشات مختلف بصورت کاملا اتوماتیک و با سرعت بسیار بالا را فراهم کرده است.

در ضمن آزمایشگاه با توجه به شرایط حاکم بر جامعه اقدام به راه اندازی اکیپ نمونه گیری در منزل نموده است تا با کمترین هزینه‌ (فقط هزینه ایاب و ذهاب با تاکسی اینترنتی) و بدون مراجعه به آزمایشگاه حتی جهت پذیرش و جوابدهی و بارعایت کامل پروتکل های بهداشتی و ایمنی، همکاران مجرب و آمورش دیده این مرکز در محل کار یا منزل شما حاضر شوند.

و کلیه مراحل پذیرش، نمونه گیری و سپس ارسال جواب را بصورت رایگان انجام دهند.

مدیریت آزمایشگاه به منظور کاهش ترس و اضطراب نمونه گیری در کودکان اقدام به تخصیص فضای جداگانه و کاملا کودکانه نمونه گیری از کودک با پرسنل متخصص در نمونه گیری کودکان کرده است و در این بخش کلیه تستهای تخصصی و فوق تخصصی رشد و متابولیسم کودکان را انجام میدهد.

 

معرفی روش های دریافت نتایج آزمایش در آزمایشگاه باران

با توجه به شیوع بیماری کرونا آزمایشگاه پاتوبیولوژی باران انواع روش های دسترسی به نتایج آزمایشات را برای بیماران ، پزشکان و آزمایشگاه های همکار فراهم نموده است.

امکانات ربات پیامکی (مدیا)آزمایشگاه پاتوبیولوژی باران به شرح ذیل می باشد:

بیمار می تواند:

۱) جواب کامل خود را ببیندشامل بالینی (هم اکنون)وپاتولوژی (به زودی)

۲) سابقه جواب های قبلی خود را ببیند

۳) اطلاعات تماس را ببیند

۴) در نظر سنجی آزمایشگاه باران شرکت کند

۵) انتقادات و پیشنهادات خوداز آزمایشگاه باران را به صورت چت بیان کند

۶)پرداخت باقیمانده را انجام دهد (به زودی)

و….

مسئول فنی آزمایشگاه می تواند:

۱) پاسخ آزمایشات را بررسی کند .

۲) وضعیت دماسنج یخچالهای کیتهای آزمایشگاهی و هشدارهای مرتبط با سرور را بررسی کند

 

 

راه اندازی تست SDF در آزمایشگاه باران

آزمایشگاه باران با راه اندازی تست SDFگام مهمی در جهت تستهای باروری برداشته است

تست قطعه قطعه شدن DNAی اسپرم
یا SDF
تست قطعه قطعه شدن ژن اسپرم بخش مهمی از اطلاعات، مربوط به کیفیت اسپرم در مایع منی است و در موارد بسیاری از جمله کمک به تشخیص علت ناباروری کاربرد دارد اندیکاسیونهای اصلی این تست :

1- تشخیص مواردی که برای درمان با IUI مناسب میباشند:در SDFهای بالای 30% توصیه می شود که پزشکان از IUI خودداری کرده و به طور مستقیم از IVF و یا ICSI استفاده کنند.

2- برای ارزیابی بیشترنمونۀ اسپرم در مواردیکه انالیز اسپرم از نظر تعداداسپرم، حرکت پیشرونده اسپرم و‌مورفولوژی ظاهری و سایر خصوصیات ظاهری مناسب باشد ولی اسپرم قادر به بارور ی نباشد

3- برای ارزیابی اثر بخشی مداخلات درمانی در موارد اختلال آنالیز اسپرم به عنوان‌مثال بعد از عمل واریکوسل یا بعد از درمان بیماری عفونی مانند کلامیدیا و مایکوپلاسما

4-بررسی علل سقطهای مکرر

اختلال شکست ژن اسپرم میتواند باعث سقطهای مکرر شود

SDFهای بالای 30% میتواند به علل زیر اتفاق بیفتد

داروها، ترکیبات سمی، تب، سیگار کشیدن، مواد مخدر، بیماری های عفونی، واریکوسل، افزایش سن و پرهیز طولانی مدت آمیزش جنسی.

آزمایشگاه پاتوبیولوژی باران در ادامه راه اندازی تست ها و تکنیک های جدید آزمایشگاهی با انجام تست SDF فراگمانتاسیون DNA اسپرم را بررسی می کند.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *